Hulp nodig met het vinden van Easyjet?
Bel nu!

Easyjet

Klantenservice hulp

Bel ons informatienummer wanneer u snel in contact wilt komen met de Easyjet klantenservice. Wij zijn een informatieservice en kunnen u aan de gewenste informatie helpen.

Contact met de Easyjet klantenservice

Wilt u graag met de Easyjet klantenservice bellen, bijvoorbeeld over het omboeken van een reis of voor meer informatie over de vertraging van uw vlucht? Wanneer u ons informatienummer belt, brengen wij u snel in contact met de Easyjet helpdesk. Wij begrijpen dat het lastig kan zijn om alle antwoorden te vinden op de Easyjet website, omdat iedere situatie anders is. Daarnaast kan het fijn zijn om persoonlijk contact te hebben met de Easyjet klantenservice, zodat uw probleem snel wordt opgelost. Het kan moeilijk zijn om het telefoonnummer van de juiste Easyjet hulplijn te vinden, waardoor u onnodig veel tijd verliest. Door contact op te nemen met de Easyjet klantenservice via onze doorschakeldienst kunt u snel antwoord krijgen op al uw vragen aan het Easyjet supportteam.

Informatie over Easyjet

Easyjet is een Britse luchtvaartmaatschappij die sinds 1995 voordelige vluchten aanbiedt. Easyjet vliegt vanaf meer dan 150 Europese vliegvelden in meer dan dertig landen. In Nederland kunt met Easyjet vliegen vanaf Schiphol. In Europa vliegt Easyjet bijna duizend verschillende routes en vanaf Schiphol hebt u vele mogelijkheden om naar het buitenland te reizen. Bij Easyjet vindt u alle vluchtinformatie online en boekt u uw tickets ook via de website. Naast vliegtickets, kunt u bij Easyjet ook hotels en auto’s voor uw reis boeken. U kunt uw vluchten online beheren en wijzigen. Bij Easyjet voegt u online bagage toe, checkt u online in en ontvangt u de laatste reisinformatie over uw vlucht ook digitaal. Easyjet staat bekend om de voordelige vluchten die ze aanbieden binnen Europa. Sinds het jaar 2000 is Easyjet een beursgenoteerd bedrijf.

Wanneer kan ik de klantenservice van Easyjet bereiken?

De openingstijden van de Easyjet zijn:

 • Klantenservice: maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur
 • Speciale assistentie: dagelijks van 9.00 tot 17.30

Telefoonnummers van Easyjet

Er zijn verschillende nummers beschikbaar van Easyjet, waaronder de algemene klantenservice (0207946405) en een telefoonnummer voor speciale assistentie. U kunt deze telefoonnummers van Easyjet bellen om informatie over uw vlucht op te vragen, om uw vlucht te wijzigen of om speciale assistentie aan te vragen. U kunt ook bellen wanneer u hulp nodig hebt bij het inchecken of uw bagage is kwijtgeraakt tijdens een vlucht.

De Easyjet klantenservice bellen

Wanneer u contact opneemt met een van de Easyjet klantenservice nummers, is het verstandig om de volgende informatie bij de hand te houden. Zo weet u zeker dat u snel en efficiënt geholpen kunt worden met uw vraag of probleem.

 • Uw reserveringsnummer en vluchtnummer
 • Naam en adresgegevens

Andere manieren om in contact te komen met Easyjet

U kunt de Easyjet klantenservice ook op andere manieren bereiken. Op de Easyjet website vindt u een uitgebreide database met antwoorden op veelgestelde vragen. Het kan dus goed zijn dat het antwoord op uw vraag hier al te vinden is. Zelf kunt u uw vluchtgegevens inzien en wijzigen door in te loggen met uw Easyjet account. Easyjet heeft een online chatfunctie waarmee u in contact komt met een medewerker, u kunt een online contactformulier invullen en Easyjet is te vinden op sociale media.

De verschillende manieren om met Easyjet contact op te nemen:

 • Telefonisch
 • Easyjet account
 • Chat
 • Online contactformulier
 • Twitter
 • Facebook
 • Instagram

Actuele reisinformatie Easyjet

Bent u op zoek naar actuele reisinformatie van Easyjet? Zoals bijvoorbeeld informatie over inreisverboden of actuele verstoringen? Het is belangrijk om uzelf goed te informeren voordat u naar het buitenland reist, zodat u weet waar u aan toe bent. Het kan zijn dat er een inreisverbod voor een land geldt of dat er bepaalde verstoringen zijn. Dit kan veroorzaakt worden door slecht weer of de politieke ontwikkelingen in een land. Om ervoor te zorgen dat u veilig en voorbereid op reis gaat, zorgt u ervoor dat u geïnformeerd bent. Dit kunt u doen door met de Easyjet klantenservice te bellen.

Easyjet boeking wijzigen

Er zijn verschillende mogelijke redenen waarom u uw boeking wilt wijzigen. Het kan bijvoorbeeld zijn dat u vanwege onverwachte omstandigheden toch niet op reis kunt en dus uw vlucht wilt annuleren of omboeken. Misschien hebt u tijdens het boeken een fout gemaakt in uw paspoortnummer of naam en wilt u dit rechtzetten. Ook kan het zijn dat u bagage wilt bijboeken of dat u een accommodatie via Easyjet wilt boeken. Veel dingen kunt u online zelf regelen via uw Easyjet account. Met uw reserveringsnummer en vluchtnummer kunt u zelf online wijzigingen aanbrengen. Twijfelt u of wil het niet lukken? Dan kan het verstandig zijn om contact op te nemen met de Easyjet klantenservice, zodat u zeker weet dat uw boekingsgegevens op orde zijn.

Easyjet vluchtvertragingen

Hebt u een melding ontvangen dat uw vlucht vertraging heeft? Of wilt u iemand van het vliegveld ophalen met een vertraagde vlucht? Wanneer er sprake is van een vertraging wilt u weten waar u aan toe bent. U kunt contact opnemen met de Easyjet klantenservice om al uw vragen over vertragingen te stellen. Een vertraging kan allerlei problemen met zich meebrengen. Was uw vlucht bijvoorbeeld ’s avonds gepland en moet u nu wachten tot de volgende ochtend? Dan hebt u een accommodatie voor de nacht nodig. Zeker bij grotere vertragingen is het verstandig om uzelf goed te informeren, zodat u niet voor onverwachte verrassingen komt te staan.

Informatie over ruimbagage bij Easyjet

Wanneer u uw vlucht bij Easyjet boekt, kunt u ook online aangeven of u handbagage en/of ruimbagage wilt boeken. Ook op latere momenten is het mogelijk om extra bagage bij te boeken. Het is verstandig om dit tijdig te doen, want online bijboeken is veel voordeliger dan wanneer u dit voor uw vlucht op het vliegveld doet. Hebt u vragen over de Easyjet bagageregels? U kunt de klantenservice bellen voor vragen over de hoeveelheid toegestane handbagage, voor het bijboeken van ruimbagage of voor vragen over welke voorwerpen u wel en niet mee mag nemen in het vliegtuig. Wanneer uw bagage is kwijtgeraakt op het vliegveld is het belangrijk om snel actie te ondernemen. De Easyjet helpdesk kan u helpen bij het terugvinden van uw bagage.